Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Κιμων ο Κερκυραιος.....

Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2012


Κίμων Κουλούρης Facts

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας από τη μέρα που πήγα το laptop στον τεχνικό και ακόμα να το πάρω πίσω. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι θα το επισκευάσει τσάμπα, μιας και τον είχα χρυσοπληρώσει το καλοκαίρι για προηγούμενη βλάβη του υπολογιστή, ίσως όμως η καθυστέρηση να οφείλεται στις γιορτές που μεσολάβησαν (να μην αφήσει τη γαλοπούλα στη μέση ο άνθρωπος).

Όλο αυτό το διάστημα της… αγρανάπαυσης του blog έχουν συμβεί πάρα πολλά και η μόνη διέξοδος επικοινωνίας του γιατρού με το φιλοθεάμων κοινό, είναι το Facebook. Πρέπει σιγά – σιγά να ξαναζωντανέψει αυτή η γωνιά, έστω και χωρίς εικόνες. Ο παλιός μου υπολογιστής που χρησιμοποιώ τώρα, δε σηκώνει Photoshop και λοιπά βαριά προγραμματάκια βλέπετε…

Ας κάνουμε μια νέα αρχή λοιπόν, με Κίμωνα Κουλούρη: Το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑΣΟΚόσκυλο με την έντονη βαφή και τον πομπώδη τρόπο ομιλίας, προσπέρασε κόκκινο φανάρι το βράδυ του Σαββάτου έξω από το Καλλιμάρμαρο και στη συνέχεια, αφού διαπληκτίστηκε με τα όργανα της τάξης, πάτησε ένα από αυτά που τόλμησε να σταθεί μπροστά στο όχημά του.

Ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» επανέρχεται με μια έρευνα που θα σοκάρει. Μπήκε στο μυαλό του Κίμωνα Κουλούρη και είδε τον κόσμο μέσα από τα μάτια του πρώην «συγκεντρωσιάρχη» της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης. Και κατέληξε σε μερικά τρομερά συμπεράσματα:

1. Δεν έγινε και τίποτα που παραβίασε το κόκκινο. Τόσα χρόνια ως στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, παραβίαζε το πράσινο (κλεμμένο από φίλο).

2. Το ότι αφέθηκε ελεύθερος μετά το περιστατικό, μας δείχνει πως η δικαιοσύνη είναι τυφλή. Από το πολύ eyeliner.

3. Υπάρχουν υποψίες πως η μηχανή του Κεντέρη δε γλίστρησε σε λάδια, αλλά στο eyeliner του Κουλούρη.

4. Ο Κουλούρης κρίθηκε αθώος, αλλά καταδικάστηκε σε φυλάκιση το eyeliner του, το οποίο θα εκτίσει την ποινή του στο ίδιο κελί με τη μηχανή του Κεντέρη και τη ζαρντινιέρα του Κύπριου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

5. Αν οδηγεί έτσι ο Κουλούρης, για φανταστείτε πως οδηγεί ο Alice Cooper.

6. Η πιο σκληρή τιμωρία που μπορεί να δοθεί στον Κουλούρη, είναι να τον βάλουν να παίξει "Βατραχάκι" στο φλίπερ, έτσι ώστε να τον πατάνε τα αμάξια στο δρόμο (ή να τον τρώνε μετά οι κροκόδειλοι στο ποτάμι).

7. Η πιο συνηθισμένη ατάκα του Κουλούρη όταν συναντά κάποιο φίλο του πεζό έξω είναι: «Να σε πατήσω κάπου;»

8. Η κόρη του Μάνου Ελευθερίου, απαγόρευσε στον Κίμωνα Κουλούρη να χρησιμοποιεί το τραγούδι του πατέρα της «Ο χάρος βγήκε παγανιά», κατά τη διάρκεια των εξόδων του με το αυτοκίνητο.

9. Το αγαπημένο σύνθημα του Κουλούρη είναι: «Μπάτσοι, γουρούνια, ουπς σόρι».

10. Πως να δει το κόκκινο φανάρι, αφού φοράει «πράσινα γυαλιά;»

11. Η δημοτικότητα του Κίμωνα Κουλούρη αυξήθηκε κατακόρυφα. Ειδικά στο γκρουπ των γυναικών οδηγών.

12. Μετά το εξώδικο που έστειλε ο Μάκης Ψωμιάδης κατά της διαφήμισης με τον πρόεδρο «Αγαπούλα», επειδή πιστεύει πως φωτογραφίζεται ο εαυτός του, ο Κίμωνας Κουλούρης έστειλε εξώδικο κατά της διαφήμισης με τον «Τζάμπα».

13. Είναι προφανές πως στο γκάζι του αυτοκινήτου του Κουλούρη, έχει μπει σως για να γλιστράει.

14. Το όνειρο του Κουλούρη να γίνει οδηγός της Formula 1, σταμάτησε όταν κανένα συνεργείο δεν τολμούσε να τον βοηθήσει όταν σταματούσε στα πιτς.

15. Ο Κουλούρης βούτηξε με το αυτοκίνητο να πιάσει το σταυρό στο Μακρύγιαλο Πιερίας, με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω στη βάρκα του παπά και να την αναποδογυρίσει.http://www.drseeng.com/2012/01/facts.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: