Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Συναγερμός στο ΛΑ.Ο.Σ από τις δημοσκοπήσεις ....

Συναγερμός στο ΛΑ.Ο.Σ από τις δημοσκοπήσεις!
Με έντονο προβληματισμό είδαν στον ΛΑ.Ο.Σ την σημερινή δημοσκόπηση της Public Issue που δημοσιεύει η «Καθημερινή της Κυριακής», σύμφωνα με την οποία το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη υπολείπεται....
αρκετά των κομμάτων της Αριστεράς, αφού η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει το 13,5 %, το ΚΚΕ 12,5 και το ΣΥΡΙΖΑ το 12%, σε αντίθεση με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη που είναι μόλις στο 5,5%.
Το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη φαίνεται να εισπράττει ένα κομμάτι από την λαϊκή δυσαρέσκεια, λόγω της συμμετοχής του στην κυβέρνηση και ήδη το επιτελείο της Καλλιρόης σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο θα ξεπεράσει αυτό το σκόπελο.
Η πρώτη σκέψη του Γιώργου Καρατζαφέρη ,είναι να επιστρατεύσει ακόμα πιο πολύ δύο από τους υπουργούς του, που κατά γενική ομολογία έχουν κάνει έργο το λίγο διάστημα που είναι στα καθήκοντα τους. Πρόκειται για τους Μάκη Βορίδη και Άδωνη Γεωργιάδη, οι οποίοι συγκεντρώνουν πολλές θετικές γνώμες για την μέχρι τώρα προσπάθεια τους. Επιπλέον στα πλάνα του Γιώργου Καρατζαφέρη, είναι να ενεργοποιήσει και άλλα στελέχη του κόμματος, με πολλές συμπάθειες στην λαϊκή του βάση, όπως είναι ο Θάνος ο Πλεύρης, τον οποίο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εκτιμά ιδιαίτερα τις ικανότητες του και πιθανόν να τον δούμε να πληθαίνει τις εμφανίσεις του, αφού είναι ιδιαίτερα συμπαθής στον κόσμο.
Σε κάθε περίπτωση στην Καλλιρόης έχει σημάνει συναγερμός και ήδη από αύριο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, έχει δώσει εντολή να μπει σε εφαρμογή το σχέδιο ολικής επαναφοράς του κόμματος στα γνώριμα ποσοστά του..
Πηγή: parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: