Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ – ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ!

Συν γυνεξί και τέκνοις Απαιτούν απο τους στρατιωτικούς να στηθούν απέναντι απο την εξέδρα τους για να τους προστατέψουν απο τους θυμωμένους πολίτες στην παρέλααση της 25ης Μαρτίου .
 Η διακυβέρνησης Παπαδήμου, το ασκέρι των μνημονιακών υπουργών που σέρνει πίσω του αλλά και αξιωματούχους του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που συντηρούν την αστυνομοκρατία στις τάξεις των εθνοπατέρων και προσπαθούν όπως όπως να τους προστατεύσουν από την διογκούμενη λαϊκή οργή. Τρανή απόδειξη το κατ’ επείγον έγγραφο του ΓΕΣ που δημοσιεύει η «δημοκρατία» το οποίο προκαλεί θυμηδία αλλά και αισθήματα ντροπής για τον τρόπο που χρησιμοποιούνται μηχανισμοί του δημοφιλούς εθνικού στρατεύματος για να θωρακιστεί το παραπαίον πολιτικό σύστημα.
Σύμφωνα με κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού(ΑΣΔΥΣ) αποκαλύπτεται ότι δύο μήνες πριν από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα, σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων με τις οικογένειές τους που θα σταθούν απέναντι από το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ώστε οι πολιτικάντηδες της εξέδρας να γλυτώσουν από έναν ακόμα ταπεινωτικό εξευτελισμό από την
μήνη του λαού.
πηγη:http://olympia.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: